Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Apple ξεκινάει το Self Service Repair για καταναλωτές που μπορούν να επισκευάσουν μόνοι τους συσκευές!

*
Σε μια κίνηση που δεν περιμέναμε, η Apple ανακοίνωσε το πρόγραμμα Self Service Repair. Σύμφωνα με αυτό, θα προσφέρει σε καταναλωτές που γνωρίζουν από τη διαδικασία επισκευής τα σχετικά parts και εργαλεία για να κάνουν μόνοι τους όσα χρειάζονται στις συσκευές τους. Κάτι τέτοιο θα φέρει τα επίσημα parts των συσκευών στα χέρια ακόμη περισσότερων, κάτι που επίσης σημαίνει πως μπορεί να μειωθεί και αρκετά το κόστος επισκευών συνολικά. Σε πρώτη φάση, θα προσφέρονται τα modules που αντικαθίστανται πιο συχνά (όπως πχ. οι οθόνες ή οι μπαταρίες) για τα iPhone 13, ενώ στη συνέχεια θα μπουν και οι M1 Mac. Σε πρώτη φάση θα υπάρξουν πάνω από 200 parts και εργαλεία, ενώ θα υπάρχουν και επίσημες οδηγίες για τη διαδικασία επισκευής/αντικατάστασης. Η εταιρεία πάντως σημειώνει ότι προτείνει την επίσημη διαδικασία service για τους περισσότερους καταναλωτές. Το πρόγραμμα Self Service Repair θα γίνει διαθέσιμο στις ΗΠΑ από τις αρχές του 2022 και θα επεκταθεί σε περαιτέρω χώρες αργότερα μέσα στην ίδια χρονιά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*